October 30, 2009

exams

bismillaah

-----exam's coming-----
4th Nov-18th Nov
7 papers
tissue please? hu

8 comments:

Hilal Asyraf said...

Assalamu'alaikum.

lama tak menjejak kat blog ni. Teramat2 sibuk. Hectic. nasib baik tak jadi heretic.

Baru-baru ni, ada student ayah korang(pakcik hassan husin) hubungi ana. Kata dia, dia mengenali ana selepas seorang prof di UTM mempromosi Langit Ilahi dalam kelas dia. Bila ana tanya siapa, dia kata Prof Hassan Husin.

So, please send my regard to Pakcik Hassan Hussin. Hilal Asyraf tak pernah lupa pakcik hassan yang sangat baik, dan semoga jasanya memanjangkan usaha dakwah ini dibalas selayaknya oleh Allah SWT.

Sangat terharu sebenarnya. teringat kat ayah korang yang berwajah lembut itu.

Jangan lupa ucapkan terima kasih ya. cakap Hilal kirim salam.

~seorang hamba...

Hilal Asyraf

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

will do insyaALLAH asyraf

~kak nh4_mesir

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

kirim salam sudah disampaikan.. hehe..ayh tanye bile nak blk msia?? pastu ayh ckp,"pakcik rindu hilal~"
"bile nak dtg jumpa pakcik??"(lawak la korang nih..)
-hamizah-

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

angah!!!!!!good luck!!!!!!!!! wish me good luck too in my spm jugak tau! remember me in your doa~
-izah-

Hilal Asyraf said...

Oho...

pakcik tanya macam itu ke?

hem.. balik bila yek?

entah la...

tape.. kalau balik, ana akan hubungi pakcik sendiri. Boleh cakap kat dia macam itu. Ana rindu jugak nak jumpa veteran2 atas jalan dakwah cam dia.

sememangnya, orang muda cam ana, suka untuk mencedok hikmah orang2 lama cam ayah korang ni.

Semoga Allah redha dengan pakcik hassan dan keluarganya.

~seorang hamba...

Hilal Asyraf

nh4_mesir said...

Press on angah! izah!

Kita semua exam sama2 kali ni (again actually..recalling the year 2004)

Izah, look forward to something i posted by airmail 'kay..i hope it's right on time though kinda late for part of the occasion~

al~

Anonymous said...

all da best exam! (^_^)
moga yg terbaik..

kak sha said...

all da best tau exam..hehe..moga yg terbaik..