November 25, 2009

graffiti

bismillaahirrahmaanirraheem


saat tiba di rumah dan naik ke atas, Ummi suruh tengok graffiti mamat.
talking about freedom of speech and creativity of the young.. haih..
this is just shocking!
mamat, agak agak laaa.. aduhai..


with the new hamster that Hafiz gave. best3!
tapi hamster ni takde nama lagi.
mamat kata sekarang hamster ni suka gigit2, dulu tak. tak tahulah kenapa tiba-tiba.

sekian saja laporan dari rumah.
seronok tengok banyak benda baru ada di rumah.

Ayah akan balik hari Sabtu dari konferens di KL and raya di Tanjung Malim. semoga selamat! =)
Izah sedang berperang dengan paper Add Maths. semoga cemerlang! ;)

wallahua'lam

hamster
jadi teringat pada fm
hueh =p

11 comments:

fm said...

mamat dan ali boleh jadi team graffiti yg canggeh.. always expect the unexpected from kids ye. hurm. nasib la tgk hamster teringat kat ana ye.. what a compliment. huahua

utrujah said...

kreatif la mamat! moga menjadi se'kreatif' atau lebih bgus lagi drpd muhammad alfatih bila besar ya!
n jgn jd cm angah..dia x kreatif sgt. hehehe. jgn guris ye

al~ said...

suka sangat this post

thanks angah

cik abang sorang tu tengah nak decorate bilik agaknya..

missed kipper don't you angah and izah..hihi..fatih baru nak berjinak dgn hamster sudey

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

salaam..

to fm,
kuang3. tapi ali punye 'graffiti' lagi handal woo. dekat baju pon dia buat jugak =p haha.
thanks for the spelling correction. hehe. was confused myself as well. cuma malas (hailaa).

to utrujah,
semoga~ mudah-mudahan dia salurkan kekreatifan dia tu di tmpt yg betul.
cet hang. kot ye pun toksah le hang buat public statement. haiyaa. hehe.

to along,
i think he is. tapi agak2 la weh.
domestic vandalism tuu. hehe.
dah berapa banyak kipper ntah yg datang dan pergi. huahaha (ceh jahat giler).

wallahua'lam
-syaimaa'-

maryam muhammad said...

haha, tapi mamat dah pandai goreng ayam. terharu seh, uthman pon smgt blaja memasak. blh buat team memasak gak! haha

+akufobia+ said...

aa.FM tu apa?

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

salaam..

to kak maya,
haha. tadi ana baru makan chips dia goreng. huahua. da boleh suro2 daa. yes3. =p hehe.
all in all, our brothers make us proud don't they? heeee.
alhamdulillah..
semoga mereka terus membesar dengan soleh :D

wallahua'lam
-syaimaa'-

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

salaam..

to +akufobia+,
fm?
tu, orang first yg komen post ni.
fm
her initial.
:)

wallahua'lam
-syaimaa'-

Fikrah Thanie said...

Cantiknyeee...

Bagus Mamat, jadilah lelaki!!!
(^____^)/"

Pasnih buat graffiti kat kheta abah pulak!!

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

salaam..

to thani,
sudah..
naik pening ummi ayah ana kang.
kat dinding ni je pon dah cukup buat kitorang speechless.

ye semoga dia jadi rijal soleh wa musleh. ameen.

wallahua'lam
-syaimaa'-

nh4_mesir~ said...

well, for everyone's info, chete has recently passed away and been buried with tears by our BRAVE mujahid-now-and-forever Muhammad Al-Fatih.

tak pe la mamat, nanti ada la tu more pets to come insyaALLAH hehe..

~al in egy