April 03, 2011

good luck sisters! ahaks..


bismillahirrahmanirraheem..


sempena dua kakak2ku yang akan menghadapi exam dan yang sedang menghadapi exam ini..adinda ingin mengucapkan jutaan good luck pada kamu-kamu sume..erk.*geli seh~*



hey..dengar nih.. this is some of my tips..


hadapi segalanya dgn tenang.. baca buku selagi ade masa.. jangan malas2!


along.. baca buku tau! bacaaaaaaaaa jekkk..xpyh risau byk x baca lagi ke..ape ke..em..nak risau tuh.. risau lah jugak..izah izinkan..haha..sebab dari situ kita akn stress dan akan paksa diri sendiri utk baca buku..


angah..em..xpyh nak fikir hal lain masa peksa..program lah..ape lah..ngeh ngeh.


erm...moga najah juga kpd kamu-kamu semua yang bakal menghadapi exam mahupun yang sedang menghadapi exam nih! :)


4 comments:

al~ said...

yay memang gula guli la post awk ni izah

tengkiu yang amat yeh...

i lap u u lap i~

p/s-i study lagi pas masak k

syaimaa' said...

salam.

haha.
clover jugak yang dicarinya. four-leaf siap. memang lucky habis lah.
kalau ikut kepercayaan yang haram kita percaya, four leaf clover akan membawa tuah kepada sang pemetik.
hehe.

ok izah, saya akan nantikan doa-doa anda~
thanks for this post.
saya gelak je
^_^v

Nadiah::Syaimaa'::Hamizah said...

er..patutnya leaves tuh berkelip-kelip.. tp dlm blog nih x berkelip plak..hurmm~ doakan i untuk muet wehh.. seram woo speaking..(lupa yg aku sendiri ade exam jugak) hahah.ok bye
-hamizah-

akuamir said...

haha,, nice blog