March 12, 2012

terharu~

bismillahirahmanirahim..

esok..
jam 2.30-4.30.
last exam! :)

sepanjang menempuhi minggu peperiksaan..izinkan saya mengpost beberapa -photo- dari shbt2 saya yang telah banyak memberi sokongan pada saya sepanjang minggu exam ni (03-13 mac 12).


1. Usaha+Doa+Tawakal=Success
*Caiyok!*
(1 mac, mesir)

-----------------------


2. masih ada masa ukht.manfaatkan masa-masa yang ada sebaiknya taw
doa.usaha.doa.usaha. +tawakal=najah.insya-allah!
:) go go caiyokkk!! saya doakan awak mumtazah.hihi~
(1 mac. uitm shah alam)

--------------------

3. @hamizah solihah, good luck! biar semua all out, k?
iAllah ada masa dan waktu lagi ni, Allah akan permudahkan (:
(1 mac. usim nilai)


----------------------


4. kalau hari ni loser, xsemestinya esok loser gak :)
(9 mac. apiUM nilam puri)


-------------------

5. selepas mendung akan hadirnya sang pelangi :)
selepas kesusahan akan hadirnya kesenangan..
#setiap yang berlaku ada hikmahnya.
(10 mac. mesir)


----------------------


6. okay. Ganbatte !
(11 mac. mesir)
----------------------


7. moga dipermudahkan ye ;)
(12 mac. mesir)
----------------------


8. @hamizah solihah selamat berfinal exam.
(12 mac. mesir)

------------------------------------------------------

# ade juga pesanan bertulis dari mereka yang lain.. kata-kata semangat dari mereka. tapi mungkin tak terlarat nak tulis semua. eceh. macam ramai jek peminat xD

# serius.. kepada mereka-mereka yang post photo2 nih.. saya memang terharu yang amatlah!

# segan dibuatnya.. sbb ramai yang bagi support.. macam orang yang x pernah exam je selama ni. gelabah je lebih. haishh..

# bertuahlah saya kerana memiliki sahabat2 yang sgt supportive ni. yg tak mudah lupa kawan. *nak jadi seperti mereka juga lah..hee

# terima kasih kepada awak, awak, awak, awak, awak, awak......... .really appreciate it!.


sekian :)

4 comments:

Emma said...

good luck to u

Syawalludin Bin Mohd Jamil said...

semoga berjaya dalam peperiksaan..

HeNRieTTa JoSe said...

GOOD LUCK !!!

Abstract of Life said...

eeh ade gmbo kite bg..came2..dah mcm artis dah